Våra tjänster

När du anlitar oss på Upplands Markentreprenader kan du känna dig trygg. Vi lägger stort värde i att arbeta proffesionellt och kostnadseffektivt och känner stor yrkesstolthet och passion för de projekt vi åtar oss. Förtroende, service, miljö och kvalitet är de ledord vi följer för att ge dig som kund bästa slutresultat.

När du anlitar oss för din markentreprenad får du som kund en prissättning och budget som du kan lita på samt en tidsplanering som håller. Vi anlitar bara kompetent, noggrann och välutbildad personal. Som beställare har du alltid direktkontakt med både platschef och projektledare om du önskar. Är du intresserad av någon av tjänsterna nedan så tveka inte att kontakta oss redan idag, vi ger gärna svar på dina frågor och funderingar.

Vi utför totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader. Med oss som totalentreprenör för ditt markprojekt slipper du som kund hantera kontakter med olika underentreprenörer, långa väntetider och dyra påslag. Du får även en samlad garanti och försäkring.

Några av de tjänster vi utför är:

V/A arbeten
 Schaktarbeten
Grundläggning för fastigheter
Byggnation av vägar
Dränering
Parkanläggning/Lekplatser/Skolgårdar
Finplanering
Betongarbeten
Snickeri och smide

 

vara-tjanster

Upplands Markentreprenader
Telefon: 070-793 76 50
E-post: info@umeab.se

Stockholm
Västberga allé 60
126 75 Stockholm

Uppsala
Axel Johanssons gata 4
754 50 Uppsala