Inlägg av Martin Arnesson

29 apr 2024

Det här blir ett personligare inlägg än vad jag brukar lägga och det är för att det är mitt sista. Jag valde i somras att avsluta min anställning som VD på Upplands Markentreprenader ett beslut som inte var helt enkelt att ta men det blir bäst för både mig och UMEAB. Idag var min sista dag och det känns lite konstigt att städa bort sig själv från kontoret när man levt med något i 10 år.

Första bilden är nästan 10 år gammal och hade två tummar, då visste jag inte vilken resa som väntade. Det har varit fantastiskt roligt att bygga ett företag från noll men med bra hjälp av mina tidigare delägare Heving & Hägglund och många leverantörer som trodde på mig.

Andra bilden är från St Eriks kyrka i Sollentuna som visar vad vi alltid varit duktiga på, tror jag aldrig har tackat nej till att räkna på ett jobb där det varit murar inblandat då det är så kul att bygga eller renovera.

Tredje bilden är från vår konferens i Skottland 2018 och jag ångrar att vi inte gjort flera.

Fjärde bilden var en milstolpe för mig när vi firade fem år för då fanns vi på riktigt och vi hade byggt ett bra namn i branschen.

Sista bilden är en milstolpe då det är vårt egna kontor i Uppsala. På måndag börjar en ny era och VD på UMEAB men hon får en egen presentation då. Jag hoppas att man kommer fortsätta med roliga projekt där man får lyfta grävmaskiner över tak, påla inomhus, spränga invid hus och alla andra roliga projekt vi gjort under min ledning.

Det är inte det största projekten man minns utan människorna och alla roliga utmaningar. Ingen nämnd, ingen glömd men jag kommer sakna er. //Martin Arnesson