Betongarbeten

Betongarbeten i Stockholm och Uppsala med omnejd

Till oss på Upplands Markentreprenader kan du vända dig när du behöver en professionell partner för alla typer av arbeten med betong i både stora och små entreprenader. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från förrådsplattor och enkla stödmurar till komplicerade betongarbeten så som broar och portaler. Med en flexibel verksamhet kan vi erbjuda snabb service till konkurrenskraftiga priser. Vi ställer höga krav på kvalitet, kompetens och tillgänglighet på våra medarbetare och partners. Allt för att din byggproduktion ska bli så smidig, kostnadseffektiv och kvalitativ som möjligt.

Betongarbeten – grunden för ett lyckat projekt

Många av de betongarbeten vi utför handlar om att lägga grunden för ett vidare byggprojekt. Allt från gjutning eller uppställning av betongväggar till gjutning av grunder och andra konstruktioner som övriga delar av en byggnad sedan vilar på. För dig som beställare är det viktigt att anlita en partner du känner dig trygg med. En partner du vet arbetar med säkra metoder och utför arbetet med kunskap, erfarenhet och precision. En stadig och väl utförd grund är ett måste för ett lyckat projekt.

Ta gärna kontakt med oss när du är i behov av en pålitlig partner inom betongarbeten i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Stockholm

Adress : Upplands Markentreprenader
Västberga allé 60
126 75 Stockholm
Sverige

Tel: 018-10 44 09
Epost: info@umeab.se

Uppsala

Adress: Upplands Markentreprenader
Ärnavägen 85
755 93 Uppsala
Sverige

Tel: 018-10 44 09
Epost: info@umeab.se