Om UMEAB

Upplands Markentreprenader AB erbjuder markentreprenader i Uppsala och Stockholm med omnejd. Våra kunder är kommuner, fastighetsbolag, förvaltare och byggföretag. Visionen på Upplands Markentreprenader är att utveckla och skapa en bättre miljö för människor i vårt samhälle i samklang med naturen. Vi lägger stort värde i att arbeta proffesionellt och kostnadseffektivt, vi känner stor yrkesstolthet och passion för de projekt vi åtar oss. Förtroende, service, miljö och kvalitet är de ledord vi följer för att ge dig som kund bästa slutresultat.

Vi värdesätter ditt förtroende. När du anlitar Upplands Markentreprenader får du som kund en prissättning och budget som du kan lita på, samt en tidsplanering som håller. För oss är alla kunder lika viktiga, stora som små och med en hög servicenivå tillsammans med ett professionellt utförande bygger vi långvariga arbetsrelationer.

En ständigt utvecklande och engagerande miljöpolicy tjänar alla parter på, vi som företag, du som kund och inte minst vår miljö. Vi ser till att alltid minimera transporter, återvinna material på plats till största möjliga mån och använda så miljövänligt och hållbart material som möjligt. Vi arbetar enligt kvalitetssystemet ISO9001 och miljösystemet ISO14001. Mer om vår miljöpolicy kan du läsa under KMA.

Med kompetent och välutbildad personal säkerställer vi en hög kvalitet på alla arbeten vi utför. För varje enskilt projekt upprättas en utförlig projektplan, kontrollplan samt egenkontroller.

Vi ser fram emot vårt samarbete med dig!

Stockholm

Adress : Upplands Markentreprenader
Västberga allé 60
126 75 Stockholm
Sverige

Tel: 018-10 44 09
Epost: info@umeab.se

Uppsala

Adress: Upplands Markentreprenader
Ärnavägen 85
755 93 Uppsala
Sverige

Tel: 018-10 44 09
Epost: info@umeab.se