Upplands Markentreprenader - Våra Tjänster

Våra tjänster

När du anlitar oss på Upplands Markentreprenader kan du känna dig trygg. Vi lägger stort värde i att arbeta proffesionellt och kostnadseffektivt och känner stor yrkesstolthet och passion för de projekt vi åtar oss. Förtroende, service, miljö och kvalitet är de ledord vi följer för att ge dig som kund bästa slutresultat.

När du anlitar oss för din markentreprenad får du som kund en prissättning och budget som du kan lita på samt en tidsplanering som håller. Vi anlitar bara kompetent, noggrann och välutbildad personal. Som beställare har du alltid direktkontakt med både platschef och projektledare om du önskar.

Är du intresserad av någon av tjänsterna nedan så tveka inte att kontakta oss redan idag, vi ger gärna svar på dina frågor och funderingar.

Vi utför totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader. Med oss som totalentreprenör för ditt markprojekt slipper du som kund hantera kontakter med olika underentreprenörer, långa väntetider och dyra påslag. Du får även en samlad garanti och försäkring.